- Et enkelt tips fra en venninne gjorde hverdagene min lettere!

Jeg begynte å drikke te fra LeCharm. Nå har jeg gått ned over 8 kilo og fått energien tilbake!

- Jeg har lenge slitt med lav energi, motivasjon og varig vekttap. LeCharm ga meg energi og overskudd til å ta tak i helsen. Jeg har gått fra å være en tilskuer til å bli en deltaker - stor forandring!

- Det var en venninne som introduserte meg for LeCharm og som mente at teen passet perfekt for meg som var opptatt av naturlige, sunne og rene produkter. Jeg har jo mine te- og kafferutiner uansett, så jeg tenkte, hvorfor ikke.

Overrasket

- Jeg starter dagen med mine to tekopper i forbindelse med frokost og lunsj – dette ble raskt en rutine som gjør meg bevisst. Jeg ble veldig overrasket over hvor fort resultatene kom. Etter kort tid kom energien tilbake og søtsuget forsvant - nå har jeg gått ned over 8 kg!!

- Jeg har spist omtrent det samme som før, men jeg merket raskt at sulthetsfølelsen og søtsuget ble mindre. Spesielt kvelden gav på problemer tidligere. Trangen for å spise søtsaker var forferdelig! Visste godt konsekvensene, men jeg klarte ikke å la være.

Nå blir jeg ikke lenger like fristet og lysten på søtsaker er nesten borte.

- Jeg har rett og slett fått et lettere liv – og jeg har fått mer energi og overskudd i hverdagen. Det som tidligere bare var en tanke er nå en realitet! Hverdagen har gått fra å være passiv til å bli en aktiv og livsglad person – og jeg har ikke minst oppnådd de vektmålene jeg satte meg! Det er hyggelig med fine tilbakemeldinger fra familie og venner.

Jeg koser meg og nyter mine tekopper hver eneste dag - LeCharm smaker utrolig godt og er lykke for meg!

Hilsen Monika

Bestill til halv pris i skjemaet under


Gjør som flere millioner andre, drikk markedets reneste te fremstilt med vår økologiske produksjonsmetode. Vi gir deg 50 % rabatt på din første pakke!


HENT ADRESSE

Ja takk, LeCharm kan sende meg e-post med nyheter og tilbud.

Jeg bekrefter at jeg er over 18 år, og har lest og godtatt LeCharm sine salgsbetingelser.